Emili Gispert Bardolet

Emili Gispert Bardolet

www.emiligispert.com

Va néixer a Tarragona. Procedent de diverses formacions corals del nostre país, va decidir complementar el cant coral amb els seus estudis professionals de cant en el Conservatori de la Diputació de Tarragona.

Ha participat en diversos muntatges de música sacra entre els que podem esmentar la Cantata Uns ist ein Kind geborende J.S. Bach, les Litaniae Lauretanae KV109 deW.A. Mozart, el Rèquiem de M. Haydn, la Passió segons Sant Joan de J.S. Bach, la Missa de la Coronació de W.A. Mozart, la Missa KV275 de W.A. Mozart, les cantates Herr, deine Augen sehen nach dem Glauben BWV 102 i Was mein Gott will, das g’scheh allzeit BWV 111 de J.S.Bach, la Missa de Gloria de Puccini, el Magnificat de J.S. Bach, la Gran Missa en do menor de W.A. Mozart i el Réquiem de Mozart.

També ha treballat l’òpera amb títols com Dido i Enees, de H. Purcell, Le Nozze de Figaro de W.A. Mozart, Die Verschworenen de F. Schubert, Babel 46 de X. Montsalvatge i Il Signor Bruschino de G. Rossini, Die Dreigroschenoper, de K. Weil i L’Elisir d’Amore de G. Donizetti entre d’altres

Especialment relevant fou la seva participació com a solista a l’estrena de l’Òpera-Collage L’Home del Paraigua de Joan Martínez Colás l’11de setembre de 2010 al Gran Teatre del Liceu, tot i que la seva trajectòria també l’ha portat a intervenir com a solista a grans escenaris del nostre país com el Palau de la Música Catalana o l’Audirori Nacional

Llicenciat en Filologia Anglo-Germànica per la Universitat de Barcelona, actualment alterna la seva tasca com a docent en escoles de música amb una intensa actiuvitat concertística.

Contacta

  • Telèfon: Josep (977319217)
  • Mòbil: Josep (690193984)
  • Mòbil: Agustí (630926077)
  • Correu-e: lesveusdereus@gmail.com

Xarxes socials